новини

Готварски конкурс: Целувка на вкусове

fb_pic

Драги приятели,

Днес започва новият готварски конкурс „Целувка на вкусове“. Сгответе оригинална и вкусна рецепта със задължителното участие поне на един продукт на Bonduelle (Бондюел) и един продукт на Kikkoman (Кикоман). Съчетайте ги според вашите кулинарни умения и вдъхновение. Снимайте ястието и ни изпратете рецептата.

Няма ограничения за броя на рецептите, нито за вида им: супа, салата, предястие, основно ястие, сандвичи, палачинки и т.н. Следвайте 3-те стъпки: сгответе, опишете, снимайте.

Очакваме вашите рецепти със снимка до 24 февруари, включително, на адрес: konkurs@oishii-cuisine.com .
Снимките трябва да са в jpg формат. Колажи не се приемат. Към всяка рецепта може да се приложат максимум 3 снимки.

Изпратените рецепти трябва да отговорят на изискванията: да не са „откраднати“ от Интернет, да са авторски, да са използвани продукти и от двете марки, да имат снимка. Няма да се приемат рецепти, които вече са публикувани в Интернет – в други сайтове или блогове, макар и да са на същия автор.

Одобрените за участие рецептите ще бъдат публикувани на http://www.oishii-cuisine.com/

Участниците имат възможност да спечелят следните награди:
• 1 тиган TEFAL
• 1 комплект керамични съдове Еmile Henry
• 1 книга „Моето меню за 15 минути” на Джейми Оливър

Тримата печеливши, избрани измежду всички участници, изпратили рецепта и снимка според правилата, от специално сформирано жури в екип – представител на ВК Комерсиал Европродукт, представител на Bonduelle Group и представител на Kikkoman Corporation ще бъдат обявени на http://www.oishii-cuisine.com/ на 29.02.2016г.

Запознайте се с Официалните правила на Предизвикателството в рамките на промоцията „Целувка на вкусове“ ТУК.

Готварският конкурс „Целувка на вкусове“ се провежда в рамките на промоцията „Целувка на вкусове“, която е обявена във веригите „Фантастико”, „Пикадили”, „Хит”, „345” на територията на РБ.

Повече за промоцията вижте на промосайта: www.kissoftaste.bg

8 thoughts on “Готварски конкурс: Целувка на вкусове”

 1. Здравейте!
  С удоволствие бих участвала в готварския конкурс „Целувка на вкусове“, но… съм от Пловдив. А тук липсват участващите хранителни магазини. Иначе въпросните продукти ги има и при нас, /в провинцията/ и си ги ползваме най-редовно. Дали не е възможно да се промени дискриминационното ограничение в правилата на играта?
  поздрави!
  Красимира Петрова
  ПЛОВДИВ

  1. Здравейте, Красимира! Целувка на вкусове се провежда в два формата, като те са независими един от друг, ако не можете с касови бележки, включете се само с авторска/и рецепти, в които участват Кикоман и Бондюел. Този път не е задължително продуктите на двете марки да са на снимката. Сгответе нещо и ни изпратете снимка и рецепта! Очакваме ви!

  1. Здравейте, Галя, изпратихме Ви имейл, на който моля да отговорите. След Вашия отговор, ако журито прецени, ще допусне рецептата Ви за участие.

  1. Скъпа Ади, благодарим Ви за коментара. Всички рецепти ще бъдат разгледани от жури, което ще прецени коя отговаря най-много на условията на конкурса. Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.