Готвенето е игра и любов

Всеки може да се научи на готви. Така казват големите готвачи. Има все пак някои уговорки. Ако искаме да постигнем успехи, както и във всяка друга дейност, трябва да готвим с желание, удоволствие и любов. Едновременно се забавляваме, но и следваме строгата последователност на технологията на рецептата и внимаваме с количеството на продуктите. Като на игра, в която колкото повече се упражняваме, толкова ставаме по-добри.

И понеже знам по себе си, че предизвикателствата учат на нови умения, затова ви предложих преди дни една кулинарна игра, заедно с моите приятели от Kikkoman. Повече за нея прочетете тук: Бъди победител в кухнята – спечели! За победителите има много привлекателни награди. От вас остава да покажете готварската си сръчност и да се похвалите по-скоро с вашата японска рецепта.

Четете внимателно, защото има и едно изискване към снимката. Впрочем, не се съмнявам, че във времето на кулинарните блогове всеки готвач – професионалист или любител – знае да прави красиви снимки на своето ястие. Затова съм сигурна, че няма да бъдете затруднени.

Свършвам, за да продължите вие 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.