Как Oishii срещна Ohhla …

Наскоро „цъках” из интернет пространството, търсейки интересни магазини с находки (голям винтидж фен съм) и какво да видя –  появило се ново магазинче за селектирани дрешки second hand и аксесоари в София. Има си и симпатично име – Ohhla shop. Чудно! Почнах да разглеждам снимките в профила му във фейсбук и много ми допадна атмосферата – бяло, подредено, малко ретро и то по един много романтичен начин.

В албума със снимки от откриването освен дрешките по закачалките, усмихнатите гости с чаша шампанско в ръка и голдън ретрийвъра с изплезения език гледам – кетърингът е суши вместо стандартните хапки с масло, краставица и „нещо си там отгоре”. Много приятно се изненадах, тъй като обикновено практиката по този вид „коктейли” е друга. Пък и сушито изглеждаше доста добре на снимките. Продължих да си цъкам и … хоп нова изненада  – соевият сос е Kikkoman! „Ех, тези са ценители”, казвам си, „дали да не се запознаем”.

Отидох в магазина, а там ме посрещнаха двама млади хора – Лидия и Митко. Помолих ги за разрешение да ползвам снимките от откриването на Ohhla и се оказа, че всъщност те са правени от професионален фотограф, техен приятел (Сава Чапанов), а сушито – от друг техен приятел, който има кетъринг фирма и прави суши. Много ми допадна професионалния им подход 🙂 Допадна ми най-вече, че видях точно соевия сос на Kikkoman разбира се, но всичко останало беше един приятен бонус.

Пожелавам успех на Ohhla, Лидия и Митко!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.