Готварски конкурс: Целувка на вкусове

fb_pic

Драги приятели,

Днес започва новият готварски конкурс “Целувка на вкусове”. Сгответе оригинална и вкусна рецепта със задължителното участие поне на един продукт на Bonduelle (Бондюел) и един продукт на Kikkoman (Кикоман). Съчетайте ги според вашите кулинарни умения и вдъхновение. Снимайте ястието и ни изпратете рецептата.

Няма ограничения за броя на рецептите, нито за вида им: супа, салата, предястие, основно ястие, сандвичи, палачинки и т.н. Следвайте 3-те стъпки: сгответе, опишете, снимайте.

Очакваме вашите рецепти със снимка до 24 февруари, включително, на адрес: konkurs@oishii-cuisine.com .
Снимките трябва да са в jpg формат. Колажи не се приемат. Към всяка рецепта може да се приложат максимум 3 снимки.

Изпратените рецепти трябва да отговорят на изискванията: да не са “откраднати” от Интернет, да са авторски, да са използвани продукти и от двете марки, да имат снимка. Няма да се приемат рецепти, които вече са публикувани в Интернет – в други сайтове или блогове, макар и да са на същия автор.

Одобрените за участие рецептите ще бъдат публикувани на https://www.oishii-cuisine.com/

Участниците имат възможност да спечелят следните награди:
• 1 тиган TEFAL
• 1 комплект керамични съдове Еmile Henry
• 1 книга „Моето меню за 15 минути” на Джейми Оливър

Тримата печеливши, избрани измежду всички участници, изпратили рецепта и снимка според правилата, от специално сформирано жури в екип – представител на ВК Комерсиал Европродукт, представител на Bonduelle Group и представител на Kikkoman Corporation ще бъдат обявени на https://www.oishii-cuisine.com/ на 29.02.2016г.

Запознайте се с Официалните правила на Предизвикателството в рамките на промоцията “Целувка на вкусове” ТУК.

Готварският конкурс “Целувка на вкусове” се провежда в рамките на промоцията “Целувка на вкусове”, която е обявена във веригите „Фантастико”, „Пикадили”, „Хит”, „345” на територията на РБ.

Повече за промоцията вижте на промосайта: www.kissoftaste.bg

8 коментара

 1. Участвам за чудесния тига на Тефал имам огромна нужда от такъв и дано го спечеля.

  • Здравейте, Диана, всичко е на късмет, не се знае журито как ще оцени рецептата ви. До скоро!

 2. Здравейте!
  С удоволствие бих участвала в готварския конкурс “Целувка на вкусове”, но… съм от Пловдив. А тук липсват участващите хранителни магазини. Иначе въпросните продукти ги има и при нас, /в провинцията/ и си ги ползваме най-редовно. Дали не е възможно да се промени дискриминационното ограничение в правилата на играта?
  поздрави!
  Красимира Петрова
  ПЛОВДИВ

  • Здравейте, Красимира! Целувка на вкусове се провежда в два формата, като те са независими един от друг, ако не можете с касови бележки, включете се само с авторска/и рецепти, в които участват Кикоман и Бондюел. Този път не е задължително продуктите на двете марки да са на снимката. Сгответе нещо и ни изпратете снимка и рецепта! Очакваме ви!

 3. Здравейте! Изпратих ви рецепта, но не виждам да сте я качили в конкурса! Защо

  • Здравейте, Галя, изпратихме Ви имейл, на който моля да отговорите. След Вашия отговор, ако журито прецени, ще допусне рецептата Ви за участие.

  • Скъпа Ади, благодарим Ви за коментара. Всички рецепти ще бъдат разгледани от жури, което ще прецени коя отговаря най-много на условията на конкурса. Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.